Word donateur

Sinds eind 2015 heeft een flink aantal dorpsgenoten de handen ineengeslagen. De dreigende sluiting van De Vossestaart, vormde de aanleiding om in actie te komen. Want als de school sluit, boet ons dorp aan leefbaarheid in. Ouders staken de koppen bijeen en maakten een plan om de school nieuw leven in te blazen. Samen met het docententeam gingen ze aan de slag. Niet alleen is naar het onderwijs gekeken, maar ook andere initiatieven zijn weer opgepakt: o.a. de bijna verdwenen intocht van Sinterklaas en de kerstviering.

In het verlengde daarvan kwam een nog grotere groep inwoners in actie. Naast het open houden van de school is het doel om de verenigingen meer samen te laten werken. Het is goed om de bestaande evenementen nog meer bekendheid te geven. De stichting Hall leeft! werd opgericht om de initiatieven bij elkaar te brengen.

Inmiddels is op initiatief van Hall Leeft! een heus dorpsplan in ontwikkeling, om de leefbaarheid nog verder te vergroten. Op diverse onderwerpen worden er door individuele werkgroepen activiteiten ontplooid. Lees daarover meer op de pagina over ons dorpsplan.

Word donateur en steun de Stichting Hall Leeft!

Door donateur te worden worden de diverse initiatieven van de stichting ondersteunt.
Download hieronder het inschrijfformulier en stuur hem op! Alle hulp is van harte welkom!

Tot ziens in Hall!

Download het donateursformulier: Hall Leeft donateurskaart